Onze visie

Even voorstellen

Bij Stan Hubrechts Schrijnwerkerij kan je terecht van A tot Z. Startend bij een ontwerp en eindigend met de door jou gekozen elementen in een geplaatst meubel.

Persoonlijk contact en klantgerichtheid staan bij ons op de eerste rij. Dit proberen we steeds voorop te stellen en na te streven op verschillende manieren.

We vinden het dan ook heel belangrijk dat onze klant actief betrokken is bij het proces. Zo geven we hen de kans te kunnen meedenken en werken aan hun ideale meubel(s) en/of ingerichte ruimte(s).

Persoonlijk contact en klantgericht.

Onze werkwijze

Een eerste contact laten we het liefst bij de klant thuis doorgaan zodat we hun persoonlijke stijl en ruimtes kunnen inschatten.

We voorzien tijd om onze klant voldoende aan het woord te laten en zo hun wensen te duiden. We gaan over tot een eerste ruwe schets en een voorlopige opmeting.

Ook 3D-tekeningen mogen niet ontbreken om u als klant een nóg beter zicht te geven op de gewenste meubels/ruimte(s).

Tenslotte voorzien we een laatste en definitieve opmeting aan huis om alle laatste details samen te overlopen en alzo een extra moment te voorzien om eventuele laatste wensen en bedenkingen mee te geven.

Een eventueel bezoek aan ons atelier kan altijd geregeld worden ter inzage van onze werkwijzes en productieprocessen.

Uiteraard vinden we het ook zeer belangrijk om makkelijk bereikbaar te zijn. We zullen een goed mail- en telefoonverkeer dan ook steeds voor ogen houden.

Wat we belangrijk vinden

Een combinatie van onze creativiteit, ervaring en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat veel mogelijk is. Dit is het gevoel dat we onze klanten willen meegeven.

Met een ruim aanbod van materialen willen we onze klant het gevoel geven dat bijna elke wens in te lossen is en dat hun keuzes zeker niet beperkt zijn en dat elk meubel of ruimte gerealiseerd wordt in de best mogelijke optie.

Zo kunnen we de klanten het advies geven om naar andere materialen te kijken die bijvoorbeeld duurzamer zijn of beter matchen qua kleur of uitvoering in een reeds bestaande woning.

Kortom, een combinatie van de inbreng van de klant en onze expertise, om alzo tot mooie creaties en tevreden klanten te komen. Bij Stan Hubrechts Schrijnwerkerij kunt u terecht voor een totaalconcept én beleving.

Klantinspraak en expertise.